""Cainii"" au reluat pregatirile fara stranierii doriti. La primul antrenament din 2007 au fost prezente noile achizitii, Vranjkovici, Balace si Homei, lipsind in schimb Blay, Mendy, Romanovs si Smirnovs, care au ajuns aseara, si Ze Kalanga, acesta u

""Cainii"" au reluat pregatirile fara stranierii doriti. La primul antrenament din 2007 au fost prezente noile achizitii, Vranjkovici, Balace si Homei, lipsind in schimb Blay, Mendy, Romanovs si Smirnovs, care au ajuns aseara, si Ze Kalanga, acesta urmand a sosi azi.
Lotul liderului din Liga 1 s-a reunit ieri, mai devreme cu o zi decat era prevazut initial. La primul antrenament, Mircea Rednic a avut la dispozitie 18 jucatori, inclusiv noile achizitii, Vranjkovici, Homei si Balace. In schimb, printre ""caini"" nu s-au mai aflat Gaev, Ionel Ganea, Pascovici, Galamaz Mihut si Predescu, transferati la alte echipe.
MULTUMIT. Chiar daca inca nu a reusit sa transfere ce si-a dorit, tehnicianul dinamovist s-a aratat multumit de actualul lot, precizand ca aproape sigur pana la plecarea in turneul din Portugalia, la 20 ianuarie, vor mai veni trei jucatori, plus un portar. ""Nu am de ce sa nu fiu multumit de lot. Cei cinci jucatori care au venit pana acum vor crea concurenta pe posturi mai mare decat cei care au plecat"", a declarat Rednic. Acesta a mai precizat, referitor la transferul atacantului Bangoura, de la Stoke City: ""Ni s-a transmis suma de transfer si ramane sa discutam. Acum vor sa-l vanda definitiv. Daca nu va fi Bangoura, am mai discutat cu doi atacanti si vom alege cea mai buna solutie"".
SCHIMBARI. Ceilalti patru ""stranieri"" din lot au fost invoiti. Cei doi letoni, portarul Romanovs si Smirnovs, respectiv Blay si Mendy, au sosit aseara, iar Ze Kalanga va face astazi jonctiunea cu echipa. Au avut loc schimbari si in staff-ul tehnic, noul antrenor cu portarii fiind Gheorghe Nitu, care l-a inlocuit pe Marius Bratu, acesta reziliindu-si contractul pe cale amiabila. De asemenea, in locul italianului Marco Oneto, ca preparator fizic a fost numit belgianul Cedric Flamand. Altfel, Iulian Tames a fost cedat definitiv la FC Arges, in schimbul sumei de 400.000 de euro. Tot la Pitesti va evolua in retur si Baltoi, dar sub forma de imprumut pana la vara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.