Pus pe lista de transferuri de Ceahlaul inca de la finele lui 2006, fundasul Angelo Alistar (foto dreapta) se incapataneaza sa ramana la Piatra-Neamt cu orice pret. Daca luni s-a prezentat senin la reunirea lotului, determinandu-l pe antrenorul Flori
Pus pe lista de transferuri de Ceahlaul inca de la finele lui 2006, fundasul Angelo Alistar (foto dreapta) se incapataneaza sa ramana la Piatra-Neamt cu orice pret. Daca luni s-a prezentat senin la reunirea lotului, determinandu-l pe antrenorul Florin Marin sa nu mai intre in vestiar, Alistar a venit ieri din nou la antrenament.
SANCTIUNI. Fotbalistul a aparut si mai hotarat la antrenament, pe care l-a efectuat sub comanda lui ""Flocea"". ""Alistar perturba grav programul de pregatire. El a fost notificat in scris ca nu mai intra in vederile noastre. Daca nu-si va gasi un nou angajament, se va pregati la echipa a doua a Ceahlaului. El este obligat sa presteze activitati fotbalistice. I-am comunicat acest lucru, dar el mi-a zis ca va veni zilnic la programul primei echipe, asa ca va fi sanctionat dur la prima sedinta a Consiliului de Administratie"", a declarat ieri presedintele CA, Viorel Mestecaneanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.