Institutiile care se ocupa de investigarea cazurilor de prostitutie si trafic de carne vie sunt dezinteresate de situatia de la liceul din Sascut, judetul Bacau. Inca amortite dupa sarbatori, autoritatile sustin ca totul este in regula si ca se vor
Institutiile care se ocupa de investigarea cazurilor de prostitutie si trafic de carne vie sunt dezinteresate de situatia de la liceul din Sascut, judetul Bacau. Inca amortite dupa sarbatori, autoritatile sustin ca totul este in regula si ca se vor face anchete complete.

Institutiile care se ocupa de investigarea cazurilor de prostitutie si trafic de carne vie sunt complet dezinteresate de situatia de la liceul din comuna Sascut. Inca amortite dupa atatea sarbatori de iarna, autoritatile sustin ca totul este in regula si ca se vor face anchete complete.

Autoritatile ar trebui sa verifice cum de s-a ajuns in situatia ca elevele de la liceu, singurul de altfel din Sascut, sa fie vandute de un anume „Bodo“ care se recomanda drept coleg de scoala cu tinerele ale caror „servicii“ le scoate pe piata. Desi materiale pe aceasta tema au aparut si in presa locala, autoritatile par se se fi trezit din amorteala abia dupa ce Gardianul a publicat povestea pe larg in editia de sambata, 6 ianuarie. In vreme ce purtator ul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie sustine ca „ancheta este in curs de desfasurare“ si nu poate oferi prea multe detalii despre acest dosar, inspectorul general al Inspectoratului Scolar e de parere ca nu este cazul sa dam o asa amploare subiectului, intrucat situatia este sub control.

„Eu am vorbit ieri (duminica, n.r.) cu directorul de acolo, dupa ce-a aparut articolul in Gardianul. Eu personal n-am sesizat pe nimeni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.