""Nu as fi crezut ca o sa fac televiziune"" De ceva vreme prezinta Stirile la Antena 3, iar alaturi de Ion Cristoiu realizeaza si mediaza ""Sinteza Zilei"". Cel care va detine fraiele noului post de televiziune Antena 2, Mihai Gadea, implineste as

""Nu as fi crezut ca o sa fac televiziune""

De ceva vreme prezinta Stirile la Antena 3, iar alaturi de Ion Cristoiu realizeaza si mediaza ""Sinteza Zilei"". Cel care va detine fraiele noului post de televiziune Antena 2, Mihai Gadea, implineste astazi 30 de ani.

""Lansarea postului Antena 2 este destul de aproape. Nu stiu cum am ajuns sa ocup postul de director al acestui canal, nu stiu exact de ce am fost ales. Conducerea acestui trust a considerat ca eu as putea fi unul dintre oamenii care sa se ocupe de treaba asta. Mi-a fost teama de acest proiect in prima instanta si am ezitat in a da un raspuns, dar, pana la urma, am acceptat. Este foarte urat sa vorbesc despre calitatile mele. Sunt un om realmente modest. Poate efortul profesional pe care il fac de a gasi lucrurile interesante din ceea ce se intampla si sa le fac interesante pentru spectatori a contat. De cateva luni, de cand m-am apucat de acest proiect, mi s-a schimbat realmente stilul de viata. Ma trezesc devreme, ma culc destul de tarziu. Este o perioada in care muncesc mult mai mult decat am facut-o in ultima vreme. Este o perioada dificila in mod real. Sper sa nu se transforme
Este schimbarea cea mai importanta de pana acum din viata mea. Nu m-am orientat catre o cariera in televiziune, m-am orientat catre o cu totul alta cariera. Din aceasta cauza am urmat Facultatea de Teologie. Am inceput un doctorat in Istorie si, in principiu, nu as fi crezut ca o sa fac televiziune. Mi-am dat seama ca aspiratiile si idealurile pe care le aveam atunci cand mi-am ales facultatea s-ar putea exprima si altfel. Prin a comunica, prin a transmite lucruri oamenilor. Pana la urma, televiziunea devenise un fel de sistem nervos central al societatii. Daca vrei sa faci lucruri importante pentru oameni, ai nevoie sa comunici prin acest sistem extrem de eficient care este televiziunea. Printr-o conjunctura, m-am trezit in situatia in care mi s-a propus sa fac televiziune. La inceput am luat-o ca pe o joaca. Apoi m-am trezit facand din chestia asta o meserie.
Antena 2 va fi un canal extrem de interesant din foarte multe puncte de vedere, va fi un canal de atitudine. Vrem ca oamenii sa-si identifice aspiratiile si dorinta de a-si rezolva problemele atunci cand se vor uita la Antena 2. Nu pot sa explic acum ce inseamna lucrurile astea, dar in mod esential Antena 2 va fi un canal de atitudine, unde oamenii vor intalni lucruri extrem de interesante, talk-show-uri care poate ca abordare si format nu le-am avut pana acum. Va fi unul dintre canalele cu atitudinea cea mai proeminenta din Romania. Nu cred ca este cineva, acum, care sa faca ceea ce facem noi. Poate sunt altii care se pregatesc sa faca lucrurile pe care le facem noi. Nu avem un concurent direct acum. De la noul an de viata imi doresc sa inteleg bine ce asteapta telespectatorii de la mine.""

Destin


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.