Golgeterul „ros-albastrilor” risca sa iasa din gratiile lui Gigi Becali din cauza impresarului Dumitru Tudor. Acesta i-a bagat in cap fotbalistului ca, daca nu pleaca acum de la Steaua, nu va mai pleca niciodata din Liga lui Mitica. 
Golgeterul „ros-albastrilor” risca sa iasa din gratiile lui Gigi Becali din cauza impresarului Dumitru Tudor. Acesta i-a bagat in cap fotbalistului ca, daca nu pleaca acum de la Steaua, nu va mai pleca niciodata din Liga lui Mitica.

In loc sa il lase pe Nicolae Dica sa se concentreze asupra confruntarii cu FC Sevilla, impresarul Dumitru Tudor, poreclit „Ciorba”, flutura prin fata ochilor fotbalistului tot felul de oferte, spunandu-i ca, daca nu pleaca acum de la Steaua, nu va mai pleca niciodata. Golgeterul „ros-albastrilor” a inceput sa creada acest lucru, avand exemplul lui Radoi, si risca sa isi strice prietenia cu patronul Gigi Becali, care nu este dispus sa-i dea drumul pentru o oferta mai mica de 6.000.000 de euro.

Victor Partan,Alexandru Traciuc

Dumitru Tudor si-a frecat mainile la fiecare gol inscris de Nicolae Dica in grupele Ligii Campionilor, prevazand un castig imens prin vanzarea atacantului stelist in aceasta iarna. Impresarul si-a dat seama ca aceasta este sansa vietii lui sa aib a un castig macar comparabil cu cel al mult mai celebrilor Giovanni si Victor Becali. La inceput, totul mergea bine pentru „Ciorba”. Ofertele curgeau, iar Gigi Becali spunea ca a venit momentul ca Dica sa faca pasul spre cele mai puternice campionate din Europa. Dupa un timp, patronul din Ghencea si-a dat, insa, seama, ca ar fi pacat sa ramana fara un fotbalist precum Dica pentru o suma mai mica de sase milioane de euro, astfel ca multe cluburi au renuntat la ideea achizitionarii romanului. Dumitru Tudor a inceput sa inghita in sec si a lansat declaratii care sa-l inspaimante pe jucator. „Daca Dica nu pleaca acum din Romania, atunci nu va mai pleca niciodata”, a spus impresarul. Atacantul si-a amintit ca la fel se vorbea, la un moment dat, despre Mirel Radoi, care nu a fost lasat sa plece la momentul oportun si acum pare blocat in Liga lui Mitica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.