Liderii partidelor parlamentare sunt asteptati de premierul Tariceanu la Palatul Victoria saptamana viitoare, la 17 ianuarie, pentru a-si prezenta propunerile menite a completa strategia postaderare pe care Executivul a elaborat-o catre sfarsitul anu
Liderii partidelor parlamentare sunt asteptati de premierul Tariceanu la Palatul Victoria saptamana viitoare, la 17 ianuarie, pentru a-si prezenta propunerile menite a completa strategia postaderare pe care Executivul a elaborat-o catre sfarsitul anului trecut.
Inainte insa de a asculta vocea partidelor parlamentare, Tariceanu are stabilita o consultare cu experti din mediul academic, reprezentanti ai societatii civile si specialisti in afaceri europene, de la care se asteapta un punct de vedere in privinta documentului guvernamental.
Prima reactie a unui partid parlamentar la invitatia lansata de Tariceanu a venit ieri de la PRM. Vicepresedintele executiv al partidului, Lucian Bolcas, a catalogat documentul guvernamental drept ""unul infantil"", a precizat ca PRM va aduce ""multe propuneri"" pentru a-l completa si i-a cerut lui Tariceanu sa isi asume raspunderea in Parlament pe forma finala a documentului. In opozitie fatisa fata de Tariceanu, reprezentantii PLD au anuntat ca vor organiza in aceasta saptamana insa propria dezbatere publica pe o tema similara: ""Programul de dezvoltare a Romaniei in perioada postaderare"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.