Dupa mai mult de trei saptamani de pauza, majoritatea echipelor din primul esalon s-au reunit in cursul zilei de ieri, in timp ce alte formatii au programata maine, 10 ianuarie, inceperea perioadei de pregatire. GLORIA. Ofertat din mai multe parti p
Dupa mai mult de trei saptamani de pauza, majoritatea echipelor din primul esalon s-au reunit in cursul zilei de ieri, in timp ce alte formatii au programata maine, 10 ianuarie, inceperea perioadei de pregatire.
GLORIA. Ofertat din mai multe parti pe parcursul pauzei de iarna, Ioan Ovidiu Sabau se afla deocamdata tot la carma Gloriei Bistrita. ""Vrem ca Sabau sa ramana la noi si de la vara incolo, cand i se termina contractul. Obiectivul nostru pentru acest an este cel putin Cupa Intertoto, dar ne putem gandi si la Cupa UEFA"", a declarat vicepresedintele Ioan Horoba. La randul sau, Sabau s-a aratat destul de sceptic cu privire la sansele de a prinde Cupa UEFA: ""Este bine de fiecare data sa-ti fixezi niste obiective ambitioase. Totusi, pentru noi, in acest moment, sa ne gandim la Cupa UEFA, chiar daca suntem pe locul 6, este prea mult"".
CEAHLAUL. Reunirea Ceahlaului a adus cu sine si un prim incident. Afland ca printre jucatorii care s-au prezentat se gasea si fundasul Angelo Alistar, dat afara din lot dupa etapa a 19-a, antrenorul Florin Marin a refuzat sa intre in vestiar. Tehnicianul a condus sedinta de antrenament de abia dupa ce Alistar a fost anuntat oficial ca nu mai intra in planurile de viitor ale formatiei din Piatra Neamt. Ultimul sosit in garnitura Ceahlaului in vederea noului sezon este fundasul Dan Lacusta.
UTA. Aradenii si-au reluat si ei ieri pregatirile, la antrenament fiind prezenti 28 de jucatori, cu noutatile Cosmin Pascovici, mijlocasul Cristian Todea, de la Bellinzona, si nigerianul Dino Eze, ultimul in probe. Dorin Mihut, adus de la Dinamo, nu a fost prezent la antrenament pentru ca a fost plecat dupa actele de transfer la Bucuresti, iar Norbert Varga a fost invoit pentru a-si lamuri situatia cu Wisla Cracovia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.