Pentru rapidisti, astazi va fi o zi extrem de grea. La ora 15.00 are loc reunirea lotului, unde pot aparea cateva mici surprize, iar doua ore mai tarziu este programata Adunarea Generala a clubului. Este asteptat un nou meci Copos - Valvis, existand
Pentru rapidisti, astazi va fi o zi extrem de grea. La ora 15.00 are loc reunirea lotului, unde pot aparea cateva mici surprize, iar doua ore mai tarziu este programata Adunarea Generala a clubului. Este asteptat un nou meci Copos - Valvis, existand numeroase teme asupra carora cei doi nu au acelasi punct de vedere.

Demisia lui Ioan Andone de la Omonia Nicosia a agitat apele si in Giulesti. In stilul sau, George Copos, cum vede un antrenor fara contract, il si baga intr-o discutie de tatonare, chiar daca, oficial, il sustine neconditionat pe Razvan Lucescu. Cum acest lucru a fost aflat si de catre actualul antrenor, acesta intentioneaza sa-i faca o surpriza patronului si sa nu se prezinte la reunirea lotului, care va avea loc la ora 15.00, la baza Pro Rapid urmand sa apara numai “secunzii” Marian Rada, Cristian Petre si Marian Ionita. Indiferent de ce antrenor se va ocupa de echipa, programul de iarna este batut in cuie si nu mai pot aparea modificari. In primele noua zile giulestenii se vor pregati la Pro Rapid, din 16 ianuarie echipa urmand sa plece intr-un turneu in Insulele Canare, unde va juca doua partide amicale cu Rosenborg si Brondby.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.