Dupa ce selectionerul Victor Piturca a confirmat faptul ca isi doreste ca partida cu nationala Luxemburgului, din preliminariile CE 2008, din 28 martie, sa se dispute la Piatra-Neamt, un oficial al UEFA va inspecta saptamana viitoare arena de sub Pie
Dupa ce selectionerul Victor Piturca a confirmat faptul ca isi doreste ca partida cu nationala Luxemburgului, din preliminariile CE 2008, din 28 martie, sa se dispute la Piatra-Neamt, un oficial al UEFA va inspecta saptamana viitoare arena de sub Pietricica.
DEMERS. FRF a expediat la forul european cele doua documente necesare, ""Chestionarul"" si ""Certificatul de Securitate"", pentru a acredita stadionul de la Piatra-Neamt. Dupa acest demers, UEFA a luat hotararea de a-l trimite la fata locului pe un oficial cu responsabilitati in domeniu, georgianul David Patriasvili, arena nemteana urmand a fi inspectata la data de 19 ianuarie. Raportul care va fi intocmit va sta la baza deciziei pe care o va lua forul european.
Pe aceeasi arena intentioneaza sa evolueze si Dinamo, in cazul calificarii in grupele Ligii Campionilor, asta in conditiile in care stadionul propriu nu va fi gata in timp util. Pana la partida cu Luxemburg, ""tricolorii"" vor mai sustine un meci amical, la 7 februarie, cu Italia, in deplasare, iar la 24 martie, tot in deplasare, vor intalni Olanda,
intr-un meci care poate fi decisiv in perspectiva calificarii la turneul final din Austria si Elvetia.
PREMIERA. Daca UEFA va considera ca arena nemteana indeplineste normele impuse, pentru Piatra-Neamt va fi o premiera in ceea ce priveste organizarea unui meci al echipei nationale. Nu si pentru provincie, echipa reprezentativa mai evoluand in meciuri oficiale la Craiova, Hunedoara si Constanta. ""Este o onoare pentru noi ca prima reprezentativa doreste sa evolueze la Piatra-Neamt. Avem cea mai tare baza din provincie si este o recunoastere a investitiilor facute in stadion"", a declarat presedintele clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.