Toata lumea a acuzat-o in trecut pe Romanita Iovan ca nu da declaratii despre ceea ce scriu ziarele de scandal despre ea. Presa a continuat sa scrie, ea a continuat sa taca. Acum, razboiul e pe fata. Romanita Iovan a actionat deja in justitie prima
Toata lumea a acuzat-o in trecut pe Romanita Iovan ca nu da declaratii despre ceea ce scriu ziarele de scandal despre ea. Presa a continuat sa scrie, ea a continuat sa taca. Acum, razboiul e pe fata. Romanita Iovan a actionat deja in justitie prima publicatie, revista „Ciao“, cerand daune morale de peste un miliard, precum si un procent din vanzarea tirajului si a publicitatii incluse in cele doua numere incriminate. In curand, va urma chemarea in judecata a revistei „Star“ si s-ar putea ca lista sa nu se opreasca aici. Aviz amatorilor!

Daca va castiga procesul, Romanita intentioneaza sa doneze toti banii Spitalului Filantropia, unde s-a nascut fiul ei, Albert Adrian. „Vor trebui sa probeze foarte bine de aici inainte tot ce scriu despre mine ziarele de scandal! O sa imbogatesc maternitatile. Este prima oara cand dau in judecata o publicatie, dar nu mai pot tolera aceasta bataie de joc“, a declarat aceasta.

Toata lumea a acuzat-o in trecut pe Romanita Iovan ca nu da declaratii despre ceea ce scriu ziarele de scandal despre ea. Presa a continuat sa scrie, ea a continuat sa taca. Acum, raz boiul e pe fata. Romanita Iovan a actionat deja in justitie prima publicatie, revista „Ciao“, cerand daune morale de peste un miliard. In curand, va urma chemarea in judecata a revistei „Star“ si s-ar putea ca lista sa nu se opreasca aici. Aviz amatorilor!

De mai bine de un an, creatoarea de moda Romanita Iovan este abonata fidela a ziarelor si revistelor de scandal. A fost acuzata, jignita, i s-au pus in carca fapte pe care nici macar nu le-a gandit, cu atat mai mult sa le si faca. Mai nou, tabloidele se straduiesc din rasputeri sa o cupleze cu Radu Popa, in urma scandalului de anul trecut cand a fost surprinsa de paparazzi sarutandu-se cu acesta in masina personala. Ca se saruta de „la revedere“ sau nu, asta nu mai e de mult problema noastra si, ca sa fim sinceri, nici nu prea ne intereseaza. Fotografiile nu au fost contestate de nimeni, nici macar de catre Romanita. Ca in urma acestui scandal casnicia creatoarei a trecut printr-un mare impas, asta e de inteles, desi toata lumea a vazut efectul, dar nu si-a pus nimeni intrebarea „care este cauza“. S-au facut talk-show-uri, s-au consumat tone de cerneala, pentru un subiect, care, sa fim sincer, nu ne schimba noua viata cu nimic, cu exceptia patronilor respectivelor ziare de scandal. Ca subiectul „Romanita“ se vinde mai bine ca „familia Prigoana“ stie toata lumea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.