Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) va achizitiona de la firma Marklink Communications din Liechtenstein echipamente si servicii de 64 milioane de dolari pentru a extinde acoperirea canalului TVR2 si a serviciului de radio in unde scurte
Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) va achizitiona de la firma Marklink Communications din Liechtenstein echipamente si servicii de 64 milioane de dolari pentru a extinde acoperirea canalului TVR2 si a serviciului de radio in unde scurte in toata tara. Proiectul va fi incheiat pana la sfarsitul acestui an sau, cel mai tarziu, in primul trimestru al anului 2008

SNR a derulat, in ultimii doi ani, un proiect in valoare de 83,3 milioane de dolari, impreuna cu firma Marklink si compania germana Rohde&Schwarz, in urma caruia acoperirea TVR 2 a ajuns la 75% din teritoriu.
Noul contract cu Marklink vizeaza echipamente si servicii de 63,99 milioane de dolari pentru modernizarea transmisiilor in unde scurte si TV. Finantarea va fi asigurata prin credit furnizor acordat de catre Marklink, garantat de catre SNR prin gaj asupra echipamentelor livrate si prin cesiunea drepturilor din contractele cu Televiziunea Romana si Radiodifuziunea Romana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.