Liderul revolutionarilor tarabagii din Piata Obor, Cico Dumitrescu, vrea sa blocheze, azi, actiunea de demolare a constructiilor din istorica zona comerciala a Capitalei. Planul Primariei sectorului 2, de transformare a Pietei Obor in mall, i-a revo
Liderul revolutionarilor tarabagii din Piata Obor, Cico Dumitrescu, vrea sa blocheze, azi, actiunea de demolare a constructiilor din istorica zona comerciala a Capitalei. Planul Primariei sectorului 2, de transformare a Pietei Obor in mall, i-a revoltat pe posesorii de tarabe din cauza ca vor fi nevoiti sa se mute.

Tarabagiii ies azi in strada pentru a bloca proiectul edilului sectorului 2, Neculai Ontanu, de modernizare a Pietei Obor. Autoritatile locale urmeaza sa semneze parteneriatul public-privat cu investitorul in cel mult doua saptamani, ceea ce inseamna ca toate constructiile provizorii, dar si istorica Piata Obor urmeaza a fi demolate in cel mult 30 de zile de la aceasta data. Posesorii tarabelor amplasate pe terenul care urmeaza sa fie transmis in folosinta gratuita investitorului sunt revoltati ca primarul Ontanu le-a stricat placerea de a sta printre varza si zarzavaturi si ca ii lasa fara afacere. Potrivit unor surse de incredere, artizanul protestului de la Obor este Cico Dumitrescu, revolutionar cu acte in regula, care i-ar fi sugestionat din umbra pe tarabagii sa se impotriveasca. „Este pentru prima oara cand aud numele lui Ci co Dumitrescu in problema pe care o avem la Obor. Nu cred sa aiba vreo legatura cu piata, poate cu Hala Cico, care poate ii poarta numele. Oricum piata si hala sunt doua lucruri total diferite, intrucat doar prima va fi demolata, nu si hala“, ne-a spus directorul Administratiei Pietelor Daniel Popescu, in vreme ce primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a refuzat sa comenteze cele de mai sus pe motiv ca nu are nimic de declarat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.