Ministerul roman de Externe sustine ca a luat si va lua in continuare masuri privind cresterea temporara a capacitatii sectiei consulare a Ambasadei Romaniei la Chisinau de procesare a cererilor de viza pentru cetatenii moldoveni care formeaza cozi
Ministerul roman de Externe sustine ca a luat si va lua in continuare masuri privind cresterea temporara a capacitatii sectiei consulare a Ambasadei Romaniei la Chisinau de procesare a cererilor de viza pentru cetatenii moldoveni care formeaza cozi imense in fata cladirii consulatului. „In pregatirea introducerii regimului de vize, Ministerul Afacerilor Externe a luat toate masurile pentru imbunatatirea capacitatii administrative a sectiei consulare a Ambasadei Romaniei la Chisinau. Schema de personal a fost suplimentata, au fost instalate noi terminale de procesare a cererilor de viza, iar cladirea a fost reamenajata astfel incat sa corespunda noilor cerinte“, a precizat, ieri, intr-un comunicat, MAE roman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.