Handbalul este primul sport care debuteaza in noul an intr-o competitie oficiala. Dupa ce, ieri seara, „tricolorii“ lui Lucian Rasnita au jucat cu Bulgaria, in primul meci din campania de calificare pentru Euro 2008, astazi este randul f
Handbalul este primul sport care debuteaza in noul an intr-o competitie oficiala. Dupa ce, ieri seara, „tricolorii“ lui Lucian Rasnita au jucat cu Bulgaria, in primul meci din campania de calificare pentru Euro 2008, astazi este randul fetelor sa intre in competitie. De la ora 19.00, „U“ Jolidon Cluj va juca in Portugalia contra lui CS Madeira, in turul III al Challenge Cup, returul urmand a se disputa tot pe teren strain, maine, de la ora 21.00. „Am acceptat oferta portughezilor si pentru a economisi bani, dar mai ales pentru ca suntem convinsi ca avem prima sansa la calificarea in optimile de finala si, in proportie de 70 la suta, sansa este de partea noastra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.