Dosarul examenului de Bacalaureat din vara anului trecut este pe punctul de a fi trecut sub tacere sub pretextul ca anchetatorii nu au identificat nici o persoana vinovata de subiectele sifonate in presa. Cinci angajati ai Serviciului National de Ev
Dosarul examenului de Bacalaureat din vara anului trecut este pe punctul de a fi trecut sub tacere sub pretextul ca anchetatorii nu au identificat nici o persoana vinovata de subiectele sifonate in presa. Cinci angajati ai Serviciului National de Evaluare si Examinare (SNEE), suspectati de sustragerea si divulgarea subiectelor, au fost scosi imaculati de Parchetul Judecatoriei sectorului 1. Ancheta a cazut in sarcina Politiei. Cercetarile Parchetului au fost abandonate dupa ce acestea nu i-au condus pe anchetatori pe o pista favorabila identificarii persoanelor vinovate de furtul de la Bac. Desi procurorii i-au audiat pe toti cei implicati direct in organizarea sesiunii din vara si au expertizat cele doua calculatoare folosite pentru printarea foilor cu subiecte, nu au ajuns la nici un rezultat. Ministrul educatiei, Mihail Hardau, a fost cel care a afirmat, la vremea respectiva, ca suspiciunile trebuie indreptate in directia membrilor SNEE, insa nu a dezvaluit identitatea celor cinci pe care Parchetul i-a chemat la audieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.