Rapid nu-l mai doreste, el vrea sa plece. De la aceste coordonate au pornit discutiile privind transferul lui Vali Negru de la gruparea giulesteana la Unirea Urziceni. Tranzactia este agreata de jucator, care ar avea astfel posibilitatea de a lucra d
Rapid nu-l mai doreste, el vrea sa plece. De la aceste coordonate au pornit discutiile privind transferul lui Vali Negru de la gruparea giulesteana la Unirea Urziceni. Tranzactia este agreata de jucator, care ar avea astfel posibilitatea de a lucra din nou cu Dan Petrescu, tehnicianul care l-a adus la Rapid de la Sportul Studentesc in iarna lui 2003.

DORINTA. Chiar daca mijlocasul in varsta de 24 de ani a fost ultilizat extrem de putin de Razvan Lucescu in ultimul an, conducerea giulestenilor tine totusi de pret. ""Nu stiu cat cere Rapid pentru mine, dar daca Urziceniul da cat cere Rapidul, inseamna ca aceea este suma corecta. Eu vreau sa joc la Unirea, fiindca e singura solutie pentru mine in momentul de fata, iar Dan Petrescu ma doreste acolo"", a spus Vali Negru. Acesta a dezvaluit ca a mai avut o oferta, de la FC Vaslui, pe care a refuzat-o: ""N-am acceptat sa ma duc la Vaslui, pentru ca nu cred ca este o solutie pentru cariera mea. Nu voi ajunge acolo nici daca Rapidul se intelege cu domnul Porumboiu. Oricum, vreau sa plec de la Rapid, unde, cat timp domnul Copos nu ma mai baga in seama, ma simt nedorit"". Negru este estimat la 200.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.