Liderii PNL se reunesc azi la Sinaia, la Hotel Intenational, detinut de colegul lor Dan Radu Rusanu, pentru a definitiva proiectul de statut al partidului. Principala modificare se refera la conducerea PNL, care se va inmulti semnificativ, astfel inc
Liderii PNL se reunesc azi la Sinaia, la Hotel Intenational, detinut de colegul lor Dan Radu Rusanu, pentru a definitiva proiectul de statut al partidului. Principala modificare se refera la conducerea PNL, care se va inmulti semnificativ, astfel incat sa fie multumiti toti liderii liberali.


Numarul de vicepresedinti va creste probabil de la cinci la 15, urmand sa fie infiintate opt posturi de vice - unul pentru fiecare regiune de dezvoltare - si sase sau sapte posturi de vice la nivel national. Potrivit aranjamentelor de dinaintea congresului extraordinar care va avea loc la jumatatea lunii ianuarie, printre vicepresedintii de nivel national s-ar regasi Crin Antonescu, Ludovic Orban, Norica Nicolai, Varujan Vosganian. In regiuni insa lucrurile sunt mai putin clare, in Moldova ducandu-se batalia cea mai dura intre primarul Bacaului, Romeo Stavarache, deputatul Relu Fenechiu si preferatul presedintelui PNL, Cristian David. Alti vicepresedinti regionali ar putea fi Teodor Melescanu - pe zona Dambovita-Prahova, Puiu Hasotti - pe zona Dobrogea, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu - pe Centru, Mihai Voicu - pe zona Olteniei, Dan Radu Rusanu - pe zona de vest. Toti candidatii la postul de vicepresedinte vor fi votati nominal, si nu pe lista, ca pana acum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.