Fostul secretar de stat din cadrul MEC Ionel Mantog a avut un sfarsit de an cu ghinion. Fostul demnitar, actualmente director economic in cadrul SNLO, a fost ranit intr-un accident rutier care a avut loc pe DE 70, in apropiere de Dr.-Turnu Severin.
Fostul secretar de stat din cadrul MEC Ionel Mantog a avut un sfarsit de an cu ghinion. Fostul demnitar, actualmente director economic in cadrul SNLO, a fost ranit intr-un accident rutier care a avut loc pe DE 70, in apropiere de Dr.-Turnu Severin. Masina in care se afla Ionel Mantog si care era condusa de catre o subalterna din cadrul SNLO, Carmen Copaci, a izbit violent un stalp de pe marginea soselei. Cei doi au fost raniti, autoturismul, un BMW, fiind avariat in proportie de 40%. Politia Rutiera precizeaza ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile meteo.

Fostul secretar de stat din cadrul MEC, Ionel Mantog, nu a incheiat anul prea grozav, fiind implicat intr-un grav accident rutier chiar pe final de 2006.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.