Actionarii Ardaf Cluj-Napoca vor alege, la 7 februarie, Consiliul de Administratie al companiei, format din trei membri, precum si conducerea executiva a asiguratorului. La sedinta pot participa toti actionarii inregistrati la Depozitarul Central, la
Actionarii Ardaf Cluj-Napoca vor alege, la 7 februarie, Consiliul de Administratie al companiei, format din trei membri, precum si conducerea executiva a asiguratorului. La sedinta pot participa toti actionarii inregistrati la Depozitarul Central, la data de referinta 31 ianuarie, potrivit unui anunt al asiguratorului transmis, vineri, Bursei Electronice Rasdaq.
Candidaturile pentru functia de membru in Consiliul de Administratie vor fi depuse la sediul central al societatii pana la finele lunii ianuarie 2007.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a decis, la 17 iulie, punerea sub administrare speciala a Ardaf, considerand ca managementul societatii a pus in pericol onorarea obligatiilor fata de asigurati si alti creditori din asigurari.
In calitate de administrator special al societatii, Consiliul CSA l-a desemnat pe avocatul Cocea Radu sa preia integral atributiile Consiliului de Administratie al Ardaf.
Potrivit celor mai recente date de la Registrul Comertului, din 28 noiembrie, Tender SA detine 56,19% din capitalul Ardaf. Raiffeisen Zentralbank Austria controleaza 19,92% din titluri, iar fondul Clairmont Holding Limited are o participatie de 10,17%.
Compania are un capital social de 62,58 milioane de lei, care urmeaza sa fie majorat cu 100 milioane de lei, conform unei hotarari a actionarilor din 15 noiembrie.
Potrivit datelor publicate pe pagina web a companiei, actionarii Ardaf au subscris, in perioada 23 noiembrie - 27 decembrie (prima etapa a perioadei de subscriere), titluri in valoare de 59,36 milioane de lei.
A doua etapa de subscriere se va incheia la 5 ianuarie 2007.
Ardaf a subscris, in primele noua luni, prime brute in valoare de 161,7 milioane de lei, in scadere cu 18,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si a consemnat pierderi de 106,4 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.