In 2006, valoarea schimburilor comerciale cu strainatatea realizate de China a depasit 1.750 de miliarde de dolari, inregistrand o crestere de circa 24% comparativ cu anul anterior. Potrivit prognozei facute de OMC, la sfarsitul anului 2007 volumul c
In 2006, valoarea schimburilor comerciale cu strainatatea realizate de China a depasit 1.750 de miliarde de dolari, inregistrand o crestere de circa 24% comparativ cu anul anterior. Potrivit prognozei facute de OMC, la sfarsitul anului 2007 volumul comertului exterior al Chinei ar putea sa fie mai mare decat cel al Germaniei, China avand sansa sa devina a doua putere comerciala din lume, in urma Statelor Unite. Datele statistice publicate de Ministerul Comertului mai arata ca volumul investitiilor straine realizate de China a fost de peste 54,26 miliarde de dolari in primele 11 luni ale anului 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.