Elton a sosit in Romania
Fotbalistul brazilian Elton Jose Xavier Gomes a sosit ieri in Romania, urmand sa semneze un contract cu Steaua. "Am multe lucruri in comun cu Steaua. Sunt nascut in acelasi an in care Steaua a castigat Cupa Campi
Elton a sosit in Romania
Fotbalistul brazilian Elton Jose Xavier Gomes a sosit ieri in Romania, urmand sa semneze un contract cu Steaua. "Am multe lucruri in comun cu Steaua. Sunt nascut in acelasi an in care Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni", a spus Elton, care era imbracat intr-o tinuta sport. Mijlocasul, care are 1,56 m, va implini 21 de ani pe 7 aprilie. El a fost asteptat la Aeroportul International "Henri Coanda" de managerul stelist Mihai Stoica. Oficialul stelist a fost ironizat pentru aducerea brazilianului de 1,56 metri de cateva persoane aflate in parcarea aeroportului, acestia strigandu-i lui Stoica: "MM, ti-ai adus carmaci la Steaua?". Elton va efectua vizita medicala si va fi prezentat oficial maine. Elton a jucat 36 de meciuri pentru clubul brazilian SC Corinthians si a marcat doua goluri, castigand titlul de campion al Braziliei in 2005. Potrivit presei braziliene, Steaua ar urma sa plateasca 800.000 de dolari pentru transfer. (MIG)
Ganea chemat la Disciplina
Atacantul rapidist, acuzat ca l-a lovit cu capul in gura pe australianul Michael Baird, va fi audiat, maine, la ora 15, de Comisia de Disciplina a FRF, a anuntat secretarul Mircea Cezar Ionescu. "Universitatea a depus memoriu la comisie, iar acesta va fi judecat miercuri. Ganea a fost chemat la audieri pentru a da explicatii", a declarat Ionescu. Oficialul LPF a precizat ca la sedinta de maine Comisia de Disciplina va analiza si trimiterea in tribune a antrenorului Universitatii Craiova, Stefan Stoica. Atacantul australian al Craiovei, Michael Baird, sustine ca in pauza meciului cu Rapid, scor 0-0, din cadrul etapei a 21-a a Ligii I, a fost lovit cu capul in gura, in tunelul de acces la vestiare, de Ionel Ganea, incident in urma caruia s-a ales cu buza sparta. (MIG)
Liverpool - Barcelona la ProTV
In aceasta seara, de la ora 21,45, se disputa patru meciuri din mansa a doua a optimilor de finala ale UEFA Champions League, dupa urmatorul program: Olympique Lyon - AS Roma (in tur 0-0; arbitru Manuel Mejuto Gonzalez - Spania), Liverpool FC - FC Barcelona (in tur 2-1; arbitru Herbert Fandel - Germania), Chelsea - FC Porto (in tur 1-1; arbitru Roberto Rosetti - Italia), CF Valencia - Inter Milano (in tur 2-2; arbitru Wolfgang Stark - Germania). ProTV transmite in direct partida Liverpool FC - FC Barcelona, de la ora 21,45, precum si rezumatul zilei, de la ora 0. Celelalte patru meciuri se joaca maine seara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.