Echipa Poli Timisoara va incepe anul cu un nou om la carma. Gheorghe Chivorchian va prelua fraiele clubului de pe Bega, fiind, dupa spusele patronului Marian Iancu, omul care lipsea din angrenajul "violetilor". "Vine sa completeze echipa cu plusul de
Echipa Poli Timisoara va incepe anul cu un nou om la carma. Gheorghe Chivorchian va prelua fraiele clubului de pe Bega, fiind, dupa spusele patronului Marian Iancu, omul care lipsea din angrenajul "violetilor". "Vine sa completeze echipa cu plusul de experienta care lipsea", a precizat bossul timisorean care este de parere ca de acum inainte clubul pe care il finanteaza va avea sanse egale din toate punctele de vedere in disputele cu "granzii" din capitala: "Gheorghe Chivorchian va proteja clubul de atacurile venite din afara. Astfel vom putea avea sanse egale cu oricine. Se opereaza mult in spatele cortinei, astfel ca multe partide se desfasoara 60 la suta pe teren, si 40 la suta in spatele terenului. Domnul Chivorchian poate acoperi aceste 40 de procente, care nu tin neaparat de lucruri incorecte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.