Panait sa se intoarca la Vaslui. "S-a ajuns  la o intelegere, sunt de acord cu transferul, s-a respectat practic intelegerea initiala, Croitoru la Steaua contra lui Bogdan Panait si a sumei de 350.000 de euro. Pe mine ma interesa sa fie Panait i
Panait sa se intoarca la Vaslui. "S-a ajuns la o intelegere, sunt de acord cu transferul, s-a respectat practic intelegerea initiala, Croitoru la Steaua contra lui Bogdan Panait si a sumei de 350.000 de euro. Pe mine ma interesa sa fie Panait in aceasta intelegere, mi l-am dorit foarte mult inapoi. S-a batut palma a doua oara, suntem oameni seriosi, sper sa nu mai fie cazul si pentru a treia oara. Sunt transferuri definitive, atat Croitoru la Steaua, cat si Panait la Vaslui", a spus Porumboiu. Se pare ca patronul Stelei, Gigi Becali, a ales aceasta varianta pentru a evita solutionarea litigiului la comisii, caz in care tranzactia ar fi fost intarziata cateva saptamani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.