Anul 2006 nu a fost lipsit de surprize mai mari sau mai mici. „Bombele“ au fost, din fericire, placute, ele legandu-se in principal de performantele echipelor de club in cupele europene la fotbal. Tinand cont de conditiile vitrege de pre
Anul 2006 nu a fost lipsit de surprize mai mari sau mai mici. „Bombele“ au fost, din fericire, placute, ele legandu-se in principal de performantele echipelor de club in cupele europene la fotbal. Tinand cont de conditiile vitrege de pregatire, o adevarata lovitura a fost reprezentata si de performanta echipei nationale masculine de polo, care a terminat pe locul al patrulea Campionatul European din Serbia. Acest an a adus si o despartire care parea de domeniul fantasticului. Gigi Netoiu, „cainele pana la moarte“, a divortat de Dinamo dupa un conflict cu Cristi Borcea. De neconceput cu ani in urma, retrogradarea Sportului s-a produs in vara trecuta, motivele fiind partial corecte, dar din pacate nu s-au aplicat la toata lumea aceleasi criterii. Pe plan international au existat cateva mari surprize, faptul ca Italia a cucerit Cupa Mondiala fiind una dintre ele. Pentru lumea sportului si retragerile din activitate ale celebrilor Michael Schumacher si Andre Agassi au avut efectul unor explozii anuntate din vreme.

Calificarea Stelei in grupele Ligii Campionilor

Dupa o pauza de zece ani, Steaua a obtinut calificarea in grupele Ligii Campionilor. Echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a avut sansa de a fi cap de serie la tragerea la sorti a turului trei preliminar, primind ca adversar pe vicecampioana Belgiei, Standard Liege. Dupa o evolutie buna, campioana Romaniei a castigat cu 4-3 dubla mansa, terminand la egalitate meciul de la Liege (2-2) si castigand intalnirea de pe Stadionul „National“ (2-1). Jucatorul decisiv a fost Valentin Badea, atacantul adus de la FC Vaslui inainte de startul sezonului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.