Preturile produselor proaspete ar putea creste in primele luni ale anului 2007, a declarat, recent, vicepresedintele Asociatiei Patronale din Industria laptelui (APRIL), Ioan Balan. „Pe segmentul de lapte praf si unt, preturile vor stagna, in
Preturile produselor proaspete ar putea creste in primele luni ale anului 2007, a declarat, recent, vicepresedintele Asociatiei Patronale din Industria laptelui (APRIL), Ioan Balan. „Pe segmentul de lapte praf si unt, preturile vor stagna, in timp ce in sectorul produselor lactate proaspete se vor inregistra scumpiri in primul semestru al anului, cand piata va fi invadata de produse din afara“, a afirmat Balan. „Vom avea cel mai scump lapte conform standardelor din Uniunea Europeana, iar procesatorii vor fi nevoiti sa importe lapte, mai ales in perioada de primavara si iarna, cand cererea creste, pentru a contrabalansa preturile care vor exploda“, a declarat Balan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.