Autoritatea de reglementare a pietei de capital din Franta va amenda fondul de hedging GLG Partners si Deutsche Bank cu 1,2 milioane euro, respectiv 300.000 euro, pentru implicarea intr-o emisiune de obligatiuni lansata de Alcatel, au declarat surse
Autoritatea de reglementare a pietei de capital din Franta va amenda fondul de hedging GLG Partners si Deutsche Bank cu 1,2 milioane euro, respectiv 300.000 euro, pentru implicarea intr-o emisiune de obligatiuni lansata de Alcatel, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters, preluata de Mediafax.
AMF a incercat sa stabileasca daca mai multe fonduri de hedging au beneficiat de informatii confidentiale privind o emisiune de obligatiuni convertibile, lansata de grupul francez in 2002.
Initial, valoarea amenzilor recomandate s-a plasat la un milion de euro in cazul fondului GLG, respectiv 1,5 milioane de euro pentru Deutsche Bank.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.