Zi plina pentru coagularea polului de centru-dreapta de pe scena politica romaneasca. Ieri, atat Theodor Stolojan, cat si Ioan Talpes, au anuntat in cadrul unor conferinte de presa diferite dar care s-au desfasurat la aceeasi ora lansarea oficiala a
Zi plina pentru coagularea polului de centru-dreapta de pe scena politica romaneasca. Ieri, atat Theodor Stolojan, cat si Ioan Talpes, au anuntat in cadrul unor conferinte de presa diferite dar care s-au desfasurat la aceeasi ora lansarea oficiala a partidelor pe care le conduc, Partidul Liberal Democrat si Uniunea Populara Social Crestina. Evenimentul extrem de important, de altfel, reprezinta inca un pas spre coagularea fortelor de centru - dreapta. Cei doi lideri politici au subliniat importanta existentei unei reale miscari populare, cu o puternica dimensiune social-crestina, in Romania europeana. Mentionam ca atat PLD, cat si UPSC si-au declarat intentia de a intreprinde demersiurile necesare pentru primirea in Partidul Popular European.Tinand cont de evolutia politica, anul 2007 se anunta drept anul coagularii fortelor de centru-dreapta.

PLD doreste refacerea spiritului Aliantei


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.