Institutiile de credit din Romania nu au stat degeaba in 2006 si au crescut nu doar ca valoare a activelor, ci si ca numar de filiale si sucursale. Batalia acerba pe sectorul retail le obliga sa fie cat mai aproape de potentialul client, oriunde ar f
Institutiile de credit din Romania nu au stat degeaba in 2006 si au crescut nu doar ca valoare a activelor, ci si ca numar de filiale si sucursale. Batalia acerba pe sectorul retail le obliga sa fie cat mai aproape de potentialul client, oriunde ar fi acesta. Potrivit aprecierilor bancherilor, anul acesta, numai in Bucuresti, s-au deschis peste 500 de noi filiale si sucursale bancare. BCR, cea mai mare banca din Romania, a inaugurat anul acesta mai mult de 100 de unitati. "Cele peste 100 de noi unitati, destinate in special populatiei, acopera zone cu potential deosebit de dezvoltare a afacerilor atat din marile orase, cat si din localitati mai mici situate in aproape toate judetele tarii, precum si in Municipiul Bucuresti, reteaua BCR din Capitala ajungand la 82 de unitati", anunta un comunicat al institutiei de credit. Ocupanta locului trei in topul bancilor, Raiffeisen a ajuns la 265 de unitati anuntand ca, pe parcursul anului care tocmai se incheie, a inaugurat 52 de filiale si sucursale. "Anul viitor vor fi inaugurate peste 100 de unitati noi", anticipeaza un comunicat al bancii.
Nici Alpha Bank nu a stat degeaba si a deschis, doar in luna decembrie, 13 unitati noi. Astfel, banca si-a indeplinit obiectivul care viza o retea teritoriala de 70 de unitati. "Pana in 2008 Alpha Bank isi propune sa gestioneze o retea de 150 de unitati la nivelul intregii tari, din care un numar de 45 numai in Bucuresti", anunta banca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.