S-au impus: Dica, Olaroiu, Dragulescu si echipa nationala de polo. Gimnastul Marian Dragulescu, atacantul echipei de fotbal Steaua si antrenorul acesteia, Nicolae Dica, respectiv Cosmin Olaroiu, si echipa nationala de polo au fost desemnati de citito

S-au impus: Dica, Olaroiu, Dragulescu si echipa nationala de polo. Gimnastul Marian Dragulescu, atacantul echipei de fotbal Steaua si antrenorul acesteia, Nicolae Dica, respectiv Cosmin Olaroiu, si echipa nationala de polo au fost desemnati de cititorii JN laureatii anului sportiv 2006.
Ierarhiile finale la cele patru sectiuni pe care vi le-am propus spre vot s-au conturat inca din ziua in care pe adresa redactiei au sosit primele dumneavoastra scrisori, dintr-un numar total de 3.148. Cu toate ca plicurile cu optiunile dumneavoastra s-a inmultit cu fiecare zi a concursului, nu s-au mai produs schimbari semnificative, laureatii anchetei JN impunandu-se, cu o singura exceptie, intr-o maniera categorica.
ZDROBITOR. Gimnastul Marian Dragulescu n-a avut practic concurenta la sectiunea ""Sportivul anului"". Dublul medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de la Aarhus (Danemarca) a obtinut un numar dublu de voturi fata de ocupantul locului secund in clasamentul final, care i-a revenit gimnastei Sandra Izbasa, meritoasa castigatoare a unei medalii de argint si a uneia de bronz la aceeasi competitie din Tara lui Hamlet. Desi ceva mai strans, rezultatul duelului la sectiunea ""Antrenorul anului"", care s-a purtat intre tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, si cel al lui Dinamo, Mircea Rednic, n-a stat nici o clipa sub semnul intrebarii, Oli luand un avans care s-a mentinut constant pana in ultima zi a numararii si contabilizarii voturilor dumneavoastra.
SUSPANS. In contradictie, la sectiunea ""Fotbalistul Anului"" numele laureatului a devenit certitudine abia dupa desfacerea ultimelor plicuri. A castigat stelistul Nicolae Dica, al carui avans fata de al doilea clasat, fiorentinul Adrian Mutu, parea a fi, dupa primele zile ale numaratorii, imposibil de rasturnat. Numai ca evolutia de senzatie a lui Mutu in campionatul Italiei s-a reflectat tot mai mult in optiunile dumneavoastra, iar acesta a recuperat incredibil, ajungand la numai patru puncte in spatele bunului sau prieten. La sectiunea ""Echipa anului"", treaba pe care a facut-o Vlad Hagiu cu echipa reprezentativa de polo nu a ramas fara ecou, locul patru obtinut la CM fiind apreciat cum se cuvine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.