""Stiu ca «a fi» deriva din «a face»"" Este autoarea primului manual de relatii publice din Romania. A scris peste 100 de articole de specialitate. Intre 1994 si 2005 a fost Managing Director Ogilvy Grup

""Stiu ca «a fi» deriva din «a face»""

Este autoarea primului manual de relatii publice din Romania. A scris peste 100 de articole de specialitate. Intre 1994 si 2005 a fost Managing Director Ogilvy Grup. Din martie 2005 pana astazi este presedintele agentiei de relatii publice Nicola Porter Novelli. Motto-ul sau este ""Dumnezeu ii ajuta pe cei care se ajuta singuri"". Specialista in PR Mihaela Nicola implineste la 1 ianuarie 39 de ani.

""De ziua mea este sarbatoare pe toata planeta. Universul intreg sarbatoreste ziua mea. Nu-i alta zi in an in care mai multi oameni sa ureze «La multi ani!» - si-n care mai multi oameni sa fie voiosi, increzatori, zambitori si tonici. Ziua mea este cea mai speciala zi a anului - si asta, desigur, pentru ca este ziua mea.
Acum e un sezon frumos in care oamenii isi concentreaza efortul spre a oferi daruri frumoase celor din jur. Urmeaza cateva zile in care oferim celor dragi timpul nostru, momentele de tihna, de liniste, de regasire. E perioada cea mai frumoasa a anului.
Am incheiat un an profesional foarte bun, cu rezultate spectaculoase. Am avut campanii cu rezultate excelente pentru Clienti, am consolidat branduri frumoase, ne-am extins activitatea catre teritorii noi ale comunicarii si am ajuns la o cifra record de 200 de angajati. La capatul acestui demers cu 365 de dimineti febrile, cu sute de intalniri si prezentari, cu sute de proiecte, campanii si spoturi, la capatul unui (alt) an istovitor in competitia catre valoare profesionala astept doar ragazul de a-mi incarca bateriile pentru noi provocari.
Ce fac de ziua mea? De ziua mea ma izolez de toti cei carora le aloc timpul si atentia in celelalte zile, raman cu oamenii dragi sufletului meu, ofer liniste, zambet si tandrete. Si primesc inzecit. Sunt un capricorn ambitios care construieste in fiecare zi cate ceva. Imi ofer doar secunde pentru a visa; minutele, orele, zilele sunt active, sunt alocate «constructiei» catre ideal. Nu stiu ragazul si nici lentoarea in drumul catre reusita. Stiu ca «a vrea» este echivalent cu «a putea». Nu stiu invidia si nici incrancenarea. Stiu ca «a fi» deriva din «a face». Ce-mi place cel mai mult? Barbatii destepti, femeile frumoase si cappucino cu spuma de lapte. Ce-mi displace cel mai mult? Oamenii frustrati si ciocolata amaruie.
Cel mai important lucru in viata? Pentru mine lucrul cel mai important in viata este sa lasi in urma ceva ce-ti poarta numele si constituie pentru ceilalti model, o aspiratie sau o sursa de inspiratie. Cred mult in zicala conform careia un om valoros este acela care pe durata vietii a desavarsit o casa, a sadit un pom, a scris o carte si a facut un copil. Am ajuns la etapa cu copilul... dar mai am la dispozitie cativa ani.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.