Hara, Hara si iarasi Hara! Flavius Buzila (foto) & Co. au batut din usa-n usa pentru a le aduce-n casa boierilor colindele cu Hara! Proiectul, inceput in prima saptamana din luna decembrie, s-a sfarsit, cu friptura, piure si merinde, la 21 decemb
Hara, Hara si iarasi Hara! Flavius Buzila (foto) & Co. au batut din usa-n usa pentru a le aduce-n casa boierilor colindele cu Hara! Proiectul, inceput in prima saptamana din luna decembrie, s-a sfarsit, cu friptura, piure si merinde, la 21 decembrie. Astfel, noul album (de colindat) lansat de trupetii Hara a vazut lumina zilei intr-un mod cu totul original! Cine s-a gandit pana acum sa-si prezinte marfa direct la usa publicului ""infometat"" de traditii?!
EPISTOLA PE E-MAIL. Ei bine, Flavius Buzila, impreuna cu colegii sai, a lansat o provocare: cine vrea sa fie colindat sa trimita un e-mail pe adresa oficiala a formatiei! Nu mai putin de 200 de (tele)spectatori au trimis o ""epistola"" cu ganduri bune (altfel nu s-ar fi bucurat de ocazia sa se trezeasca cu Hara-n casa) si au asteptat marea tragere la sorti, care s-a realizat pe bune! Puteti sa-i credeti pe cuvant pe trupetii Hara. In urma ""alegerilor"" s-au ales trei castigatori: doi bucuresteni si un clujean.
Asa cum au promis, ""colindatorii"" Hara i-au vizitat cu chitara, vioara si tobe (cu tot ce au avut in dotare) si le-au urat de bine ca sa-i tina minte! La anul si la multi baieti... Hara!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.