Raciturile sunt cele mai importante pe masa de Revelion. Cel mai intalnit aperitiv pe mesele de Revelion este piftia. De porc, de pasare, de peste si de ce nu, si de raci, aceasta racitura este foarte apreciata. Dupa ce au terminat de pregatit sarm

Raciturile sunt cele mai importante pe masa de Revelion. Cel mai intalnit aperitiv pe mesele de Revelion este piftia. De porc, de pasare, de peste si de ce nu, si de raci, aceasta racitura este foarte apreciata.
Dupa ce au terminat de pregatit sarmalele, carnatii si caltabosii pentru masa de Craciun, gospodinele s-au odihnit putin si acum trebuie sa revina in bucatarie. E vremea piftiei! Asa ca se scoate carnea de porc de la congelator, se lasa sa se dezghete si se pune la fiert. Cine nu vrea piftie de porc, are si alternative la fel de gustoase si poate ca mult mai sanatoase. Piftie de pui, de curcan, de gasca, de peste sau chiar si de raci. Totul depinde doar de gusturi si de marimea buzunarului.
Pentru ca piftia va sta pe masa festiva de Revelion, aceasta trebuie sa aiba si un aspect placut, asa incat gospodinele trebuie sa isi puna la treaba si imaginatia. Puteti incepe cu folosirea unor boluri transparente. Daca aveti de gand sa creati anumite modele din legume, atunci acestea se vor vedea foarte frumos. In cazul in care masa va avea un aspect rustic, atunci puteti folosi boluri cu modele traditionale.

Piftie de porc


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.