Curtea de Apel a decis, ieri seara, ca presedintele OADO, Florentin Scaletchi, sa ramana in arest. Judecatorii au admis, astfel, recursul formulat de procurori impotriva hotararii de eliberare, pronuntate joi de magistratii Tribunalului Bucuresti. <
Curtea de Apel a decis, ieri seara, ca presedintele OADO, Florentin Scaletchi, sa ramana in arest. Judecatorii au admis, astfel, recursul formulat de procurori impotriva hotararii de eliberare, pronuntate joi de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Florentin Scaletchi, presedintele Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului, a fost arestat pentru fapte de coruptie in urma cu aproape o luna.

Imediat dupa pronuntarea sentintei de eliberare pronuntate joi, Parchetul a formulat recurs, iar ieri, la judecarea acestuia, reprezentantii Ministerului Public au declarat instantei ca ei considera decizia Tribunalului de eliberare ca fiind insuficient motivata. Prin aceeasi decizie de joi a instantei, Scaletchi are obligatia sa nu depaseasca limita teritoriala a municipiului Bucuresti si de a se prezenta la fiecare termen al procesului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.