Unul dintre suspectii retinuti in timpul anchetei, pentru moartea celor cinci prostituate din Ipswich, a fost acuzat de aceste crime. Steve Wright, care a lucrat pe vaporul turistic Regina Elisabeta II, ca steward, a fost dus, ieri, in fata magistra
Unul dintre suspectii retinuti in timpul anchetei, pentru moartea celor cinci prostituate din Ipswich, a fost acuzat de aceste crime. Steve Wright, care a lucrat pe vaporul turistic Regina Elisabeta II, ca steward, a fost dus, ieri, in fata magistratilor.

Unul dintre suspectii retinuti, in timpul anchetei, pentru moartea celor cinci prostituate din Ipswich, a fost acuzat de aceste crime care au ingrozit intreaga Anglie, si nu numai. Potrivit publicatiei „The Sun“, britanicul Steve Wright, care lucrase pe vaporul turistic Regina Elisabeta II timp de mai multi ani ca steward, a fost dus, ieri, in fata magistratilor. Cel de-al doilea suspect retinut, Tom Stephens, de 37 de ani, a fost eliberat joi seara pe cautiune.

Steve Wright, de 48 de ani, este acuzat de moartea celor cinci prostituate, dupa o minutioasa ancheta in timpul careia politistii britanici au supus interviurilor mai multe persoane. Presupusul autor a fost arestat joi, in apartamentul sau din districtul rosu din Ipswich. Anchetatorii spun ca au examinat cu atentie toate probele î ;nainte de a lua aceasta decizie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.