Sarbatorile de iarna nu sunt tocmai fericite pentru Mircea Rednic si Dinamo. Liderul detasat al Ligii I l-a avut in curte pe bosniacul Vranjkovic (foto stånga), dar transferul a picat in ultimul moment, deoarece Alexandru Pacurar, jucator incl
Sarbatorile de iarna nu sunt tocmai fericite pentru Mircea Rednic si Dinamo. Liderul detasat al Ligii I l-a avut in curte pe bosniacul Vranjkovic (foto stånga), dar transferul a picat in ultimul moment, deoarece Alexandru Pacurar, jucator inclus in tranzactie, a refuzat sa semneze cu Pandurii Targu Jiu, iar „cainii“ nu au vrut sa dea bani in locul lui. „Vranjkovic nu mai este o prioritate pentru noi“, a declarat Nicolae Badea, presedintele „alb-rosiilor“. „Dinamo nu si-a respectat obligatiile. Negocierile s-au incheiat“, a replicat Marin Condescu, seful Pandurilor.

Dinamo a inregistrat un prim esec in campania de achizitii din aceasta iarna. Desi oficialii clubului din Soseaua Stefan cel Mare se mandreau ca au obtinut semnatura bosniacului Vranjkovic de la Pandurii Targu Jiu, mutarea a picat, pana la urma, deoarece Alexandru Pacurar, unul dintre jucatorii dati de „caini“ la schimb, a refuzat sa se duca la Targu Jiu, iar Dinamo nu a vrut sa dea bani in locul lui. „In urma nerespectarii de catre FC Dinamo Bucuresti 1948 a unor clauze contractuale stabilite in acordul de transfer al jucatorului nostru Vojislav Vranjkovici la echipa bucuresteana, clubul Pandurii Lignitul Tg. Jiu nu mai doreste finalizarea transferului. Ca urmare, fotbalistul bosniac ramane jucatorul echipei noastre si se va prezenta la reunirea lotului in 12 ianuarie 2007“, s-a aratat intr-un comunicat al gruparii din Targu Jiu.

'Cåinii>> dau vina pe 'mineri>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.