Preaiubiti fii sufletesti: preoti, calugari, calugarite si credinciosi,...Biserica numeste „intrupare“ adevarul ca Fiul lui Dumnezeu, a doua Persoana a Preasfintei Treimi, si-a asumat natura omeneasca pentru a implini in ea mantuirea noa
Preaiubiti fii sufletesti: preoti, calugari, calugarite si credinciosi,...Biserica numeste „intrupare“ adevarul ca Fiul lui Dumnezeu, a doua Persoana a Preasfintei Treimi, si-a asumat natura omeneasca pentru a implini in ea mantuirea noastra. Aceasta este minunea Craciunului: Dumnezeu s-a intrupat! El nu mai sta departe de noi, nu ne mai inspaimanta cu maiestatea Sa de neatins, ci ne deschide inima pentru a revarsa iubire pentru un dragalas Prunc, nascut de o Fecioara curata, amandoi ocrotiti de un barbat drept si curat (..).

Iubitii mei,
Noi nu stim sarbatori, nu putem sarbatori fara Maria, Nascatoarea de Dumnezeu. Ea, adevaratul templu al lui Dumnezeu, este, dupa Dumnezeu Tatal, cea mai implicata in minunea intruparii(...)

Iubiti fii sufletesti,
S-a implinit un an, la 14 decembrie, de cand Sfantul Parinte Papa Benedict al XVI-lea a ridicat Biserica noastra la demnitatea de Arhiepiscopie Majora, iar pe nevrednicia mea, la demnitatea de Arhiepiscop Major (...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.