Iulia Dobrin a inaugurat, miercuri seara, pe Calea Dorobanti al treilea magazin I.D. Sarrieri din Bucuresti. Aici se va gasi atat colectia prezentata in filmul <>, cat si alte tinute sexy din matase, dantela Chantilly
Iulia Dobrin a inaugurat, miercuri seara, pe Calea Dorobanti al treilea magazin I.D. Sarrieri din Bucuresti. Aici se va gasi atat colectia prezentata in filmul <>, cat si alte tinute sexy din matase, dantela Chantilly si accesorii pretioase. Printre cei care au tinut sa vada minunea s-au numarat Razvan Ciobanu, Amalia Nastase, Andreea Marin, Cristiana Copos. La ora actuala, desuurile de lux I.D. Sarrieri fac valva si printre vedetele de la Holllywood. Cele peste 200 de magazine din lume unde se vinde lenjeria creata de Iulia Dobrin sunt luate cu asalt de staruri din lumea muzicii si a filmului.
Iulia a facut din lenjeria I.D. Sarrieri un produs de moda, sofisticat si trendy. Senzualitatea respira prin matase, dantela Chantilly, tuluri fine si accesorii sic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.