Dumitru Scutelnicu, comandantul Directiei Politiei de Frontiera Iasi, a declarat joi ca odata cu intrarea oficiala a Romaniei in UE, frontiera de est a tarii noastre - care va deveni implicit frontiera de est a Europei - se va transforma intr-un ade
Dumitru Scutelnicu, comandantul Directiei Politiei de Frontiera Iasi, a declarat joi ca odata cu intrarea oficiala a Romaniei in UE, frontiera de est a tarii noastre - care va deveni implicit frontiera de est a Europei - se va transforma intr-un adevarat teatru de razboi.

„Noi ne asteptam la un adevarat asalt, la un adevarat razboi cu migratia ilegala. Frontiera de est a Romaniei va fi luata cu asalt de migrantii ilegali, mai ales de afro-asiatici, de basarabeni si de cetateni din state rusofone, care vor sa ajunga in tarile Europei de Vest. Va fi un razboi dur pentru noi, deoarece se vor reface vechile trasee si rute de migratie ilegala, dar suntem pregatiti pentru asta !


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.