In pragul Sarbatorilor de iarna, romanii au mai primit un cadou. Nepotul cantaretei Angela Similea a deschis in Bucuresti un salon de frumusete. Amenajat intr-un stil gotic, cu mobilier clasic din lemn masiv, Ella C'evici si Sorin Similea se adreseaz
In pragul Sarbatorilor de iarna, romanii au mai primit un cadou. Nepotul cantaretei Angela Similea a deschis in Bucuresti un salon de frumusete. Amenajat intr-un stil gotic, cu mobilier clasic din lemn masiv, Ella C'evici si Sorin Similea se adreseaza cu precadere unei clientele high class si beneficiaza de cea mai buna echipa de stilisti. Investitia depaseste 55.000 de euro. In prezent, Sorin Similea este director artistic la Goldwell Romania, unul dintre cele mai mari branduri de vopsea si produse pentru ingrijirea parului ce a obtinut in acest an locul 1 in Statele Unite pentru cel mai bun produs.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.