O locuinta a fost distrusa in totalitate, alte sapte avariate si o persoana a fost ranita in urma unei explozii produse in Sibiu, ieri dimineata, din cauza unor acumulari de gaze in imobilul pus la pamant. Totodata, de suflul exploziei au mai fost a
O locuinta a fost distrusa in totalitate, alte sapte avariate si o persoana a fost ranita in urma unei explozii produse in Sibiu, ieri dimineata, din cauza unor acumulari de gaze in imobilul pus la pamant. Totodata, de suflul exploziei au mai fost avariate si doua autoturisme. Potrivit proprietarilor locuintelor afectate, pagubele inregistrate se ridica la cateva zeci de miliarde vechi, in conditiile in care nici una dintre locuinte nu era asigurata. In explozie a fost ranita o singura persoana, un barbat de circa 50 de ani, care este acum internat la Spitalul Judetean Sibiu, iar potrivit medicilor starea lui este stabila. Acesta a suferit arsuri pe fata, pe maini si pe caile respiratorii. Martorii au declarat ca au auzit o bubuitura infioratoare, urmata de geamuri sparte si flacari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.