Intreaga capitala a Moldovei s-a aflat, ieri, in doliu, ziua de 21 decembrie fiind ziua in care fostul subprefect a fost inmormantat. Inca de miercuri, el a fost depus - pana joi dupa-amiaza - chiar in holul Prefecturii, aproape de biroul in care Fl
Intreaga capitala a Moldovei s-a aflat, ieri, in doliu, ziua de 21 decembrie fiind ziua in care fostul subprefect a fost inmormantat. Inca de miercuri, el a fost depus - pana joi dupa-amiaza - chiar in holul Prefecturii, aproape de biroul in care Florin Ungureanu a lucrat in calitate de inalt functionar public. In tot acest rastimp, el a fost privegheat de rude, colegi si cunostinte si nu a fost minut in care sa nu fi fost cel putin cateva persoane la catafalc.

La primele ore ale zilei de joi, sute de oameni si-au facut aparitia pentru a-l conduce pe ultimul drum. Toata lumea dorea sa depuna acolo macar o floare si sa atinga capacul sicriului deoarece nimeni nu a mai putut vedea chipul lui Florin. Sicriul a fost inchis din motive obiective, deoarece capul lui Florin Ungureanu fusese spulberat de glontul unei arme de vanatoare. La ora 14.00, cortegiul funerar s-a indreptat - cu autoturismele - spre Cimitirul „Petru si Pavel“ si zeci de masini, plus autobuze pentru ieseni, au insotit masina in care se afla sicr iul cu Florin Ungureanu.

Circulatie intrerupta
In zona centrala a orasului circulatia a fost intrerupta circa jumatate de ora, pentru ca acest cortegiu sa poata trece spre cimitir. Pe tot timpul ceremoniei, nimeni din familie nu a facut nici o declaratie oficiala, dar parintii fostului subprefect si cateva rude au strigat, la un moment dat, printre lacrimi, „Va rugam sa-i gasiti pe cei ce ne-au ucis copilul!“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.