Cu toate ca suntem in pragul Sfintei Sarbatori a Craciunului, la Craiova nu este deloc liniste. Inceput pe parcursul saptamanii trecute, conflictul dintre fostul component al Universitatii, Eugen Trica, si actualul finantator Adrian Mititelu este de
Cu toate ca suntem in pragul Sfintei Sarbatori a Craciunului, la Craiova nu este deloc liniste. Inceput pe parcursul saptamanii trecute, conflictul dintre fostul component al Universitatii, Eugen Trica, si actualul finantator Adrian Mititelu este departe de a se fi incheiat. Dupa ce a fost facut de fotbalistul lui TSKA Sofia „un golan marunt“, presedintele Consiliului Director al gruparii oltene a tunat de furie si a spus: „Eugen Trica este un soricel care a mancat foarte mult cascaval de la mine pentru a supravietui. A uitat cand venea la mine sa ceara bani?“. Ambitios ca un oltean autentic, cel mai bun dintre marcatorii de anul acesta ai formatiei bulgare nu s-a lasat mai prejos si a replicat si mai dur, promitand ca, daca fostul ospatar nu-si va pune lacat la gura, va face dezvaluiri senzationale despre modul cum a revenit Universitatea Craiova pe prima scena fotbalistica a tarii. „M-a facut el pe mine soricel? Daca avea cascaval pe vremea in care eram eu fotbalist al Universitatii Craiova, il pastra cu siguranta pentru sobolanul din burta lui, pe care il are si acum. S unt eu fraier ca bag in seama un astfel de individ, iar de acum inainte nu o sa mai vorbesc de el, pentru ca nu merita nici cat negru sub unghie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.