Studiourile cinematografice 20th Century Fox au anuntat scoaterea la licitatie a catorva acte originale semnate de actori celebri precum Marilyn Monroe sau Elvis Presley. Printre cele 200 de obiecte scoase la vanzare, se gaseste un memoriu prin care
Studiourile cinematografice 20th Century Fox au anuntat scoaterea la licitatie a catorva acte originale semnate de actori celebri precum Marilyn Monroe sau Elvis Presley. Printre cele 200 de obiecte scoase la vanzare, se gaseste un memoriu prin care directorii executivi de la studio anuntau ca Norma Jean Dougherty "isi schimba numele profesional in Marilyn Monroe", precum si un contract care i-a permis lui Elvis Presley sa poarte parul "asa cum i se pare potrivit" pentru filmul "Love Me Tender". Cinefilii pot achizitiona si primul contract al lui Humphrey Bogart cu studioul, din 1930, in care era platit cu 400 de dolari pe saptamana sau cel semnat de Judy Garland pentru a juca in "Valea Papusilor", din 1967. (Click News)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.