La sfarsitul fiecarui an numaram reusitele, contabilizam esecurile. La petrecerea de Hanukka, ce s-a desfasurat miercuri seara la Hotelul Howard Johnson, am rememorat, alaturi de staff-ul Lauder-Reut, de personalitati de seama si elevi, cei 10 ani de

La sfarsitul fiecarui an numaram reusitele, contabilizam esecurile. La petrecerea de Hanukka, ce s-a desfasurat miercuri seara la Hotelul Howard Johnson, am rememorat, alaturi de staff-ul Lauder-Reut, de personalitati de seama si elevi, cei 10 ani de succes ai uneia dintre institutiile educationale private de elita din Romania.
Prezent la eveniment, primarul Liviu Negoita s-a declarat incantat ca acest centru educational se gaseste in sectorul 3.

Invatamant la standarde occidentale

Scolile, gradinitele, colegiile liceale si universitare Lauder sunt, de 20 de ani, cautate in Europa, gratie nivelului si standardelor academice. Complexul Scolar Lauder-Reut Romania este parte a acestui proiect educational, demarat de Fundatia Ronald S. Lauder in alte 16 tari. La capitolul dotari, ''gigantul'' dispune de laboratoare, biblioteca, spatii de recreere si activitati sportive, sala de mese etc. Scoala isi desfasoara activitatea in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii. La Lauder Reut a fost inaugurat in acest an si primul colegiu de business media/publicitate si relatii diplomatice din Romania. Conform programului Gifted Education, liceul va oferi copiilor cu talente si abilitati speciale multiple posibilitati de afirmare. Elevii vor urma cursuri de leadership, comunicare, introducere in diplomatie si vor fi invatati cum sa-si construiasca propria afacere. Posesori ai certificatelor SAT, IELTS, TOEFL, viitorii absolventi se vor putea indrepta la finalizarea studiilor catre universitatile straine. Presedintele Lauder-Reut Romania, Tova Ben Nun, spera ca, intr-un viitor nu foarte indepartat, sa inaugureze aici si o facultate. Pana atunci, din luna martie va incepe extinderea complexului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.