Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a platit, in 2004, unei persoane fizice circa 450.000 euro pentru mai multe terenuri, in suprafata totala de 35.000 metri patrati, din orasul Zarnesti (judetul Brasov), loturi pe care vanza
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a platit, in 2004, unei persoane fizice circa 450.000 euro pentru mai multe terenuri, in suprafata totala de 35.000 metri patrati, din orasul Zarnesti (judetul Brasov), loturi pe care vanzatorul achitase in acelasi an suma de 64.700 dolari, potrivit Mediafax..
Terenurile, situate in intravilan, au fost cumparate de persoana fizica respectiva de la mostenitorul terenurilor, prin doua contracte autentificate la notariat in care este prezentat extrasul de carte funciara, eliberat la 15 iulie 2004.
In luna noiembrie 2004, dreptul de proprietate asupra terenurilor a fost transferat ANRC printr-un contract de vanzare-cumparare similar, in schimbul sumei de 449.154 euro. Contractul are stampila presedintelui ANRC, pe care se afla si o semnatura.
La acel moment, institutia era condusa de Ion Smeeianu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.