Din punct de vedere financiar, Steaua a dat lovitura in acest an, dupa participarile in Cupa UEFA si grupele Ligii Campionilor. Profitul total de 10 milioane de euro nu se regaseste, insa, si pe piata transferurilor, echipa din Ghencea fiind cea mai
Din punct de vedere financiar, Steaua a dat lovitura in acest an, dupa participarile in Cupa UEFA si grupele Ligii Campionilor. Profitul total de 10 milioane de euro nu se regaseste, insa, si pe piata transferurilor, echipa din Ghencea fiind cea mai slaba, in acest sens, dintre toate candidatele la primele doua locuri.

In Stefan cel Mare se transfera pe banda rulanta, in ciuda parcursului foarte bun de pana acum, in Giulesti se completeaza lotul si i se propune antrenorului prelungirea contractului, la CFR Cluj se aduce o duzina de portughezi, iar in Ghencea, probabil, s-a intrat deja in vacanta... Sarbatorile de iarna par sa fi amanat campania de completare a lotului Stelei, de parca „ros-albastrii“ nu ar dori sa incerce cu sanse reale eliminarea Sevillei si pastrarea locului doi, cel de Liga Campionilor, amenintat din ce in ce mai mult de Rapid si CFR. Aducerea unui goal-keeper brazilian a mirat pe toata lumea, la fel cum a surprins si incercarea de aducere a unui fundas, tot sud-american, de la campioana mondiala a cluburilor, Internacional Porto Alegre. Nici vorba de mijlocasi de banda sau de unul coordonator, care sa-i puna in valoa re pe atacanti. Probabil, pentru Cosmin Olaroiu conteaza doar apararea, desi, daca ne uitam pe clasament, echipa sa are numai 10 goluri primite in 19 partide.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.