Tradatii, Mondenii, Carcotasii si ""Nebunii"", la final de sezon In acest an Mos Craciun vine si la Prima TV. Incarcat cu daruri numai unul si unul, pentru toate varstele si mai ales pentru toate gusturile, Mosul are pentru telespectatori o tolb

Tradatii, Mondenii, Carcotasii si ""Nebunii"", la final de sezon

In acest an Mos Craciun vine si la Prima TV. Incarcat cu daruri numai unul si unul, pentru toate varstele si mai ales pentru toate gusturile, Mosul are pentru telespectatori o tolba plina cu programe. In Ajun, de la ora 21:30, aveti parte de premiile Jetix, iar de la 23:30, de filmul ""Magia Craciunului"".

TRASNITI. Seara de de Craciun va rezerva o reintalnire cu soldatii din NATO. Ei primesc bani ""de la centru"" pentru organizarea mesei festive. Cum era de asteptat, ""trasnitii"" sunt disperati sa cumpere lucruri ieftine, pentru a le ramane bani si pentru cadouri. Ema si Desire se ofera sa faca prajituri, dar cand vine vorba de ornata€¦, gusturile se discuta.
Tradatii in dragoste intra pe ultima suta de metri a sezonului. In seara de Craciun, de la ora 21:00, Cristina (22 de ani) vrea sa afle daca sotul sau, mai in varsta cu 12 ani, o insala sau nu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.