Horia Serbanescu mi-a oferit cel mai nonconformist interviu. M-a rugat la telefon sa-i spun cam ce intrebari i-am pregatit pentru a nu-l prinde pe picior gresit. I-am recitat toate intrebarile posibile, iar domnia sa m-a rugat sa am rabdare sa si le

Horia Serbanescu mi-a oferit cel mai nonconformist interviu. M-a rugat la telefon sa-i spun cam ce intrebari i-am pregatit pentru a nu-l prinde pe picior gresit. I-am recitat toate intrebarile posibile, iar domnia sa m-a rugat sa am rabdare sa si le noteze. De-as fi stiut ce-mi pregateaa€¦! A venit si ziua in care stabilisem, de comun acord, interviul propriu-zis.
Marele umorist ma astepta cu cafeluta facuta, si nu numaia€¦ M-am asezat in fotoliu, iar gazda a dat drumula€¦ la casetofon. De pe banda a inceput sa vorbeasca Horia Serbanescu. Nu stiam ce se intamplaa€¦ Venisem pregatita cu reportofon, dar intervievatul isi luase deja interviul. Da, el si-a pus intrebarile, si tot el a raspuns. Intrebarile pe care i le citisem eu la telefon si le-a adresat singur intr-o maniera proprie. Cu alte cuvinte, Horia Serbanescu mi-a oferit o sceneta.
Sceneta: interviu cu Horia Serbanescu, de Dana Andronie. Nu pot decat sa va multumesc, domnul meu drag, Horia Serbanescu. O sa am grija de caseta imprimata, sa nu se piarda niciodata. Sper ca nu o sa va supere prea tare aceasta deconspirare. ""Sceneta"" va aparea in paginile noastre in luna ianuarie. Un alt artist (al poporului, cum altfel) care imi este drag, George Nicolescu, mi-a oferit de nenumarate ori surprize la fiecare intalnire.
Din lipsa de spatiu, acestea n-au mai apucat sa intre. Dar cum ne aflam la capitol ""din culisele"" interviurilor, le-a venit vremea sa vada lumina tiparului! ""La restaurantul unde mergem au orchestra? Daca nu, eu nu merg! Vreau sa cant, pentru ca daca o sa ma auda cantand, lumea o sa plece. Asa vom avea liniste si vei putea sa-mi iei interviu"" sau ""Geta, draga, nu ma mai face de rusine! Nu te mai impiedica. Eu vad pe unde merg. Tu, chiar nu vezi?"". N-am mai vazut la nimeni atata haioasa auto-bascalie ca la acest om minunat care se numeste George Nicolescu!

Mirifi...cool


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.