Inca un decembrie plin de barbati cu dileme festive Incredibil, dar adevarat. Cine s-ar fi gandit ca si anul acesta, in luna decembrie, va fi luna cadourilor? Asa-i ca dupa o traditie practic direct proportionala, in timp, cu insusi crestini

Inca un decembrie plin de barbati cu dileme festive

Incredibil, dar adevarat. Cine s-ar fi gandit ca si anul acesta, in luna decembrie, va fi luna cadourilor? Asa-i ca dupa o traditie practic direct proportionala, in timp, cu insusi crestinismul, nimeni nu si-a pus problema ca si in decembrie 2006 o sa vina Mos Craciun? Nu-i asa ca nimeni nu-i mai dadea sanse batranului sa mai alerge inca o iarna geroasa pe saniuta lui cu zurgalai? Ei bine, surpriza: si anul asta se dau cadouri.

MURPHY. Desigur, aspectul e de natura sa ii incurce, ca in fiecare an, mai cu seama pe domni. Care se intreaba mereu oare ce ar trebui sa le cumpere iubitelor, sotiilor etc... Motiv pentru care avem cateva propuneri pentru cei care se afla zilele acestea in dilema. In primul rand nu repetati figura de anul trecut, oricare ar fi fost ea. Riscati sa va expuneti urmatoarelor riscuri: in cazul fericit in care anul precedent ati dat lovitura si incercati sa va puneti la adapost incalcand una dintre cele mai importante legi ale lui Murphy (care explica foarte exact ca o experienta reusita nu se repeta niciodata), atunci precis veti pica drept suferind acut de lipsa de imaginatie. Mai grav e ca veti parea si dezinteresati. Respectiv, anul trecut v-ati dat silinta, s-a vazut. Dar anul asta v-a fost lene si ati ales cea mai simpla metoda, fara batai de cap. Pe de alta parte, daca anul trecut dama a zambit candid numai ca sa nu va raneasca sentimentele, in vreme ce de fapt cadoul i s-a parut de-a dreptul jalnic, de asta data mai mult ca sigur va despartiti sau va treziti cu oala de sarmale in si pe pantaloni.

SFATURI. Alt aspect esential: nu va sfatuiti cu mamele dumneavoastra in privinta alegerii cadoului, mai cu seama daca acestea prezinta sanse ridicate de a deveni soacrele subiectului feminin in cauza. O data pentru ca invidia mamei eterne de baiat s-ar putea sa va impinga sa faceti un cadou despre care stie exact ca numai placere nu-i va starni primitoarei, si alta data pentru ca, daca tanara afla cine a fost cu ideea, poate el sa fie si cel mai cel cadou, sigur il va dispretui. Valabil si viceversa: atentie la sfaturile sotiilor in ceea ce priveste cadoul pentru soacra! Inca ceva: in cazul in care aveti de cadorisit doua persoane complet diferite - atat ca rol in viata dvs., cat si ca asteptari in ceea ce va priveste, aveti grija cine primeste mutuneii cu ""love"" si cine ia vibratoarele gumilastice pentru vremuri de tristete conjugala...

ANUSKA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.