Intre timp medicii au spus ca mai putin grav este sa-i dai copilului untura de porc pe paine decat sa-i ungi o tartina cu margarina. Prof. dr. Constantin Dumitrescu, specialist in nutritie, diabet si boli metabolice, spune ca depinde cum se prepara carnea de porc. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca este rau sa prepari friptura pe gratarul clasic, adica sa lasi sa picure grasimea de porc peste jeratic, fiindca la temperaturile mari aceasta grasime se descompune in componente nocive, care se reintorc pe drum ascendent in carnea pusa la fript.
Tocmai de aceea e bine ca un aer fierbinte sau flacarile sa bata in carnea de friptura din lateral. Se evita astfel descompunerea in substante nocive a grasimii topite de carbunii incandescenti.
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Noi centre comerciale în țară. Românii de la K2 Retail Properties deschid...
Sursa: retail.ro
-
Americanii care alimentează companiile din România cu energie nucleară proprie
Sursa: green.start-up.ro
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
#NOHACK Dictionary: Adware, pop-up-urile agasante care ne apar pe calculatoare
Sursa: start-up.ro
-
Blue Monday - Cea mai depresivă zi din an
Sursa: garbo.ro
-
Andreea Bănică, în costum de baie la munte: Cum a reacționat Lucian Mitrea...
Sursa: kudika.ro
-
Germanii de la Commerzbank ar putea accelera concedierile pentru a evita...
Sursa: wall-street.ro